
Ingredienser
300 g quornfärs
1 gul lök
2 morötter
smör
1 burk krossade tomater, ca 400 g
1 dl Kelda mellangrädde
1 grönsaksbuljongtärning
1 msk torkad basilika eller 2 msk färsk hackad
1/2 tsk salt
4 stora eller 8 små mjuka tortillas
2 dl Arla Köket riven ost gratäng
cayenne peppar
Vildris sallad:
Koka vildriset efter beskrivning på förpackningen. Hacka avokado och tomat i småbitar. Grov hacka en näve valnötter och blanda ner i det nykokta riset.
Gör såhär:
Sätt ugnen på 250 grader. Skala och hacka löken. Skala och riv morötterna grovt. Fräs löken i smör i en stekpanna. Smula i färsen och låt den få färg. Tillsätt morötter, tomatkross, grädde, smulad buljongtärning och basilika. Låt såsen koka ihop under omrörning i ca 5 min. Smaka av med salt och cayenne peppar. Fördela röran på tortillas och rulla ihop. Lägg dem på ett ugnssäkert fat och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen 8-10 min.
Kommentera